PPPoker

General poker bot related discussions
Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

PPPoker

Post by Alex » Sun Jul 21, 2019 1:47 pm

Hey there, imagine this - we start to support PPPoker :) Which is US-friendly room, as far as i know.
https://www.pppoker.net (Download Windows version)

Works for:
- real money 6/9max cash games
- real money 9max tournaments

Does not work for:
- play money games

Settings:
Window size 540x960
English language
Detailed settings: https://www.warbotpoker.com/roomsetting ... PPoker.pdf

Things to do:
- Install latest bot
- Replace mouse.dll file (it is simple, fast version. Good for their betting procedure)

Feedback would be great.

Files updated on Jul 26
Attachments
mouse.zip
(5.21 KiB) Downloaded 48 times

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Sun Jul 21, 2019 8:02 pm

tablemaps are updated with some fixes.
First post attachments updated

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Mon Jul 22, 2019 5:29 am

PPPoker won't run in my WinXP and Win7 at all, so i've tested it only in Win10 and scraping is good. I guess it's related to Win version

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Mon Jul 22, 2019 7:31 am

PPPscraper.zip tablemaps updated in the first post: "check" button bug fixed.
I've tested it successfully on 2 computers, Win10 Pro each:
https://youtu.be/GKx-tgSm6yU

btw, tried to run PPPoker inside Virtual box: XP, 7, Win8 - it does not work anywhere. May be anybody knows the secret?

User avatar
froggy
Botter for life
Botter for life
Posts: 672
Joined: Thu Jan 31, 2019 12:56 am

Re: PPPoker alpha-testing

Post by froggy » Tue Jul 23, 2019 12:57 am

The bot isn't actually recognizing the table even though I have everything set as you listed. Sending you some replay frames.
“Life is not always a matter of holding good cards, but sometimes, playing a poor hand well.” ― Jack London

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Tue Jul 23, 2019 7:20 am

Guys, after doing this hard work i decided to rebuild tablemaps for larger PPPoker window, because font mis-scrapes happen again and again. I hope i can solve it with larger fonts.
So please stay tuned, i will try to make 6max real table from scratch, and probably will leave 6max play money as is, since it works fine on all of my Windows versions, even Win7 Ultimate inside VMWare

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Tue Jul 23, 2019 7:01 pm

ok, i've completely rebuilt tablemaps for 540x960 size and now i am satisfied with results - scraping became consistent and reliable.
I've updated all info in the first post, so please update files, delete old tablemaps if you have them, apply new settings and try it.
If you notice mis-scrape, please shoot replay frames and send to my email.

pppokerbot
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Mar 17, 2019 7:48 am

Re: PPPoker alpha-testing

Post by pppokerbot » Wed Jul 24, 2019 1:34 am

In virtual machine, 540*960 dimension is too wide and table appears too large, warbot doesn't seem to be able to detect anything.

I tried out on my computer and warbot doesn't detect anything there as well (play money doesn't work as well)

Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 2090
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by Alex » Wed Jul 24, 2019 6:29 am

pppokerbot wrote:
Wed Jul 24, 2019 1:34 am
In virtual machine, 540*960 dimension is too wide and table appears too large, warbot doesn't seem to be able to detect anything.

I tried out on my computer and warbot doesn't detect anything there as well (play money doesn't work as well)
here's my VM setup:
PPPpokerVMsetup.png
PPPpokerVMsetup.png (830.55 KiB) Viewed 2007 times
May be even smaller resolution will work: 1400x1050 seems enough. The trick is to set your virtual screen resolution first, and then set PPPoker window size once again.
Play money won't work for now, only real $ tables.
More important problem is that bot becomes slow, so you need to:
1) make sure f$delay returns 0
2) set all 4 delays to zero in Preferences - Autoplayer
3) set Scrape delay may be to 300 in Preferences - Scraper
4) and give your VM enough resources

falut9
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Jul 24, 2019 2:29 pm

Re: PPPoker alpha-testing

Post by falut9 » Wed Jul 24, 2019 2:34 pm

Hi,

I have an issue where the bot often doesn't see the T on the board (never happens when it's a holecard tho)

I attached a replay frame to this message where it can be seen.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests