What if you use remote desktop for a bot?

General poker bot related discussions
Post Reply
ArgusFF
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Jun 29, 2024 3:17 pm

What if you use remote desktop for a bot?

Post by ArgusFF »

Is it possible to hide a bot due to the fact that the poker room is located on one PC, and the bot is on another PC and it turns tables via a remote desktop, in this case you can protect yourself as much as possible from a ban? Or does GG Poker itself ban you for using a remote desktop?
Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 3181
Joined: Sun Mar 26, 2017 5:58 pm

Re: What if you use remote desktop for a bot?

Post by Alex »

ArgusFF wrote: Sat Jun 29, 2024 3:33 pm Is it possible to hide a bot due to the fact that the poker room is located on one PC, and the bot is on another PC and it turns tables via a remote desktop, in this case you can protect yourself as much as possible from a ban? Or does GG Poker itself ban you for using a remote desktop?
it's possible, with "Bring" software, please see Warbot Manual -> Stealth chapter -> Bring.
With other RDP soft won't work
Post Reply